Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, 5-1 kazandıkları Manisa Futbol Kulübü maçının ardından konuştu, “Tüm semtimize, ilçemize, bize destek veren taraftarımıza Süper Lig sevincini hediye etmek istiyoruz.” dedi.

Manisa Futbol Kulübü’nü deplasmanda 5-1’le geçen Pendikspor, Spor Toto 1’inci Lig’de Play-Off finaline adını yazdırdı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, şu ifadeleri kullandı:

“Son hafta umutluyduk. Kazandığımız takdirde Rize’den iyi haber geleceğini umut ediyorduk. Biz kazandık ama beklediğimiz haber gelmedi. Altınordu, 25-30. dakikalarda 10 kişi kalmış, ondan sonraki süreç Altınordu için zor olmuştur diye düşünüyorum. Bugün kazanmamıza rağmen buruk bir sevinç yaşıyoruz. İyi oynadık, iyi bir galibiyet aldık. Süper Lig’e direkt çıkma umudumuz şu an kaybolmuş olması bizi biraz üzdü. Bulunduğumuz yerde bitirmek de çok başarılı olduğumuzu gösteriyor. Başkanlarımız, yöneticilerimize, oyuncularıma teşekkür ediyorum. Şu an play-off finalini garantilemiş bir Pendikspor var. Bu sezon boyunca oynadığımız oyunun aldığımız ödülü. Şimdi play-off’ta karşımıza çıkacak rakiple final oynayıp Süper Lig’e çıkmayı istiyoruz. Bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Artık son bir maç kaldı. O play-off finalini de kazanıp tüm semtimize, ilçemize, bize destek veren taraftarımıza Süper Lig sevincini hediye etmek istiyoruz. Maça gelecek olursak Manisa Futbol Kulübü’nün hedeften kopmuş olması daha düşük tempoda oynaması bizim oynadığımız oyunu daha farklı hale getirdi. Gelecek sene Manisa FK’ya başarılar diliyoruz. Eksik oyuncularımızı da final maçına hazırlayıp, inşallah o maçta gülmek istiyoruz”